Gol IL - Alpint og freeski

Gol IL - Alpint og freeski

Velkommen til ny alpinsesong, vinter 16/17

Postet av Gol IL - Alpint og freeski den 4. Okt 2016

Hei til gamle og nye medlemmer!

Ny skisesong nærmer seg med stormskritt -heldigvis!- og det er verdt å merke seg følgende:

1) Hovedtreningen foregår på onsdager kl 18.00 - 20.00. Det er mulig å velge både alpin og jibbetrening, og medlemmene kan bytte på hvilken aktivitet de ønsker fra gang til gang. Merk! Det kan ikke byttes mellom jibbing og alpin ila en treningskveld, kun uke for uke.

2) For de yngste medlemmene (de som benytter seg av barnebakken) foregår treninger på onsdager kl 18.00 - 19.00. Oppstart etter jul.

3) Slalåmtreninger foregår mandager kl 18.00 - 20.00


Vi anbefaler alle som jibber også å delta på noen alpintreninger. Det er en fordel å kunne kjøre bra på ski for å kunne bli en god jibber. Martin Kilmark (jibbetrener) vant klubbmesterskapet i alpint i fjor!


Medlemsfordeler, regler og plikter:

  • Utøvere som skal delta på minst et renn, får kjøpe heiskort til halv pris. Foresatte forplikter seg til dugnadsarbeid. Dersom ikke vilkårene oppfylles, kan alpingruppen etter fakturere mellomlegget. Vi jobber for å skaffe en gunstig pris på heiskort for både utøvere og foresatte i Gol skipark.
  • Første dato dere må sette av er søndag 16.oktober kl.11.00 og utover dagen. Da er det dugnad i skiheisen, og her forventer vi at alle, både store og små, stiller. Mange arbeidsoppgaver også for ungene. Alpingruppen sørger for lunsj. I tillegg kommer vi til å ha bruktsalget vårt i kafeen denne søndagen. Innlevering av utstyr fra kl.12.00. Salg fra 13.00-15.00. Vi tar imot alpin-/ jibbe- og freeski-utstyr som er i brukbar stand.
  • Neste dugnad er en dag i uke 46; salg av julekalendere og utdeling av Golingen. Nærmere beskjed om når og hvem kommer senere.
  • Vi skal som vanlig arrangere to renn til vinteren. Det første er E-CO som blir lørdag 14.januar. Det andre er sonerenn søndag 19.februar. Her må alle stille opp. Liste med arbeidsoppgaver og navn kommer senere i høst.
  • Vi har dugnad på Fuglehaugen under Goldagene og antakelig en dag i august. Liste med navn og datoer kommer senere.

Oversikt over hvem som blir satt opp på de ulike dugnadene blir sendt ut senere i høst. For å fordele arbeidsoppgavene best mulig, kommer vi i løpet av høsten til å sende ut en oversikt over hvem som står på hvilke dugnader og hvilke arbeidsoppgaver de skal ha. Det er derfor viktig at vi får beskjed innen 15.oktober dersom det er noen som ikke lenger ønsker å være medlemmer i alpingruppen. Dersom man ikke kan stille opp på dugnad er man selv ansvarlig for å finne en erstatter eller bytte dugnad.


Vi gleder oss til ny sesong og snørik vinter!

Hilsen styret v/ Trude, Oddgeir, Hans, Sigvat, Anita og Stine


Les mer her: rettigheter og plikter

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline