Årsmøte i Gol idrettslag onsdag 27. mars

Postet av Arve Rustberggard den 28. Mar 2019

5 verdige mottagere av Gol il sitt hederstegn på lang og stor innsats i styre, trenere, aktive og dugnads innsats! Også maskininnsats, Nils-Einar!

Fra venstre Nina Viko Eidsgård, Alf Erik Eidsgård, Inger Haug og Nils-Einar Haugstad, Ivar Haugstad, ikke tilstede

Innsatspokalen ble i år tildelt både Herbjørn Brennhovd for en aktiv karriere innen både langrenn, sykkel, men spesielt innen friidrett og langløp, både nasjonalt og Europa - Sveits! Herbjørn har også vært med i dugnadslaget på Solseter! 

Ove Møllevold, var ikke tilstede. den innsatsen Ove har lagt ned for  svømmegruppa er formidabel og har også satt spor etter seg utenfor Hallingdal!

Avtroppende leder i Turngruppa, Inger, overrekker Rotary`s vandrefat til Mona Søgnen. Mona kjennetegnes som en person som alltid stiller opp; på treninger, styrearbeid og strukturert som få! Er veldig engasjert, pliktoppfyllende til fingerspennende, en god egenskap ift. Buskerud gymnastikkfestival, som er ett stort og krevende arrangement!

Idrettsstipend ble i år delt ut til Andreas Soma Haugen, nok ett talent som har fått god opplæring i svømmegruppa i Gol IL! Andreas er nå på ett av 2 VG skoler for topp elitesvømmere i Norge og har allerede tatt steg mot de beste i sin klasse! Vi gratulerer å følger spent med videre!

Gol idrettslag er heldig som har så engasjert og pliktoppfyllende kontrollkomité, fra venstre Liv Ingeborg, Svein Hesla, (æresmedlem) begge to lang fartstid i Gol il, Maiken Berntsen, ikke tilstede. 

Karin Toppen; bidrar med stor kunnskap innen regnskap og økonomi for Gol il, samt er kasserer i håndball.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline