Sprint NM 2019 - Skøytesamba på Glitre Stadion i minus 7!!

Postet av Arve Rustberggard den 3. Jan 2019


Stor takk til Skøytegruppa ved leder Gunn Kristin M Brennhovd og Banemester Ola Halvard Jorde som nok en gang lagde ett fantastisk NM i sprint - Utendørs vinter idrettsarrangement er ikke bare prisgitt dyktig arrangørstab men også være på lag med værgudene! Skøytegruppa har lang erfaring med å lage god skøyteis og gode stevner; klubbløp, Hallingdalskarusellen, Norges Cup og ikke mindre enn 6 NM!


Årets NM er intet unntak - kanskje best ever? Banemester Ola Halvard og teamet  la ned stor innsats for at skøyteeliten skulle oppleve optimale forhold og føle seg både "hjemme" og hjertelig velkommen! 

Under nesten optimale forhold ble det satt nye banerekorder, Håvard 35,83 og ny banerekord på 1000, 1.12.09. Hege gikk inn på 40.18. 35,83 er faktisk verdensrekord på naturis, Glitre Stadion er en rekordbane både nasjonalt og internasjonalt! Flere av juniorløperne viste at det gror i norsk skøytesport, til glede for oss som har fulgt norsk idrett og skøytesporten siden 60 tallet.


Vi fikk oppleve stor idrett disse dagene og svært gledelig for Hallingdal er at vi hadde med 5 løpere, 4 senior og vår egen Erlend Andre Rue som absolutt gjorde en overbevisende debut, med 4 gode løp!


Glitre Stadion var pyntet til fest og hvilken opptakt til nytt år! Avslutning av hver premiesermoni med ett fantastisk fyrverkeri, deretter stilte alle funksjonærene opp på langsida og aktive fra skøytegruppa gikk med flaggborg etter de 4 verdige NM - vinnere med hver sin velfortjente laurbærkrans! 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline