Gol IL - Alpint og freeski

Gol IL - Alpint og freeski

Treningstider sesong 2017

Postet av Gol IL - Alpint og freeski den 15. Nov 2016

Treningstider sesongen 2017, starter når bakken åpner:


Mandag 18-20: trening slalåm og skiteknikk

Tirsdag 18-20: jibbetrening (frem til jul, tirsdag eller onsdag etter jul)

Onsdag 18-20: trening storslalåm og skiteknikk

Onsdag 18-19.15: trening for de minste

Treningsavgift alpingruppen er pr. dags dato kr. 500,- pr. år.


0 Kommentar

Velkommen til ny alpinsesong, vinter 16/17

Postet av Gol IL - Alpint og freeski den 4. Okt 2016

Hei til gamle og nye medlemmer!

Ny skisesong nærmer seg med stormskritt -heldigvis!- og det er verdt å merke seg følgende:

1) Hovedtreningen foregår på onsdager kl 18.00 - 20.00. Det er mulig å velge både alpin og jibbetrening, og medlemmene kan bytte på hvilken aktivitet de ønsker fra gang til gang. Merk! Det kan ikke byttes mellom jibbing og alpin ila en treningskveld, kun uke for uke.

2) For de yngste medlemmene (de som benytter seg av barnebakken) foregår treninger på onsdager kl 18.00 - 19.00. Oppstart etter jul.

3) Slalåmtreninger foregår mandager kl 18.00 - 20.00


Vi anbefaler alle som jibber også å delta på noen alpintreninger. Det er en fordel å kunne kjøre bra på ski for å kunne bli en god jibber. Martin Kilmark (jibbetrener) vant klubbmesterskapet i alpint i fjor!


Medlemsfordeler, regler og plikter:

  • Utøvere som skal delta på minst et renn, får kjøpe heiskort til halv pris. Foresatte forplikter seg til dugnadsarbeid. Dersom ikke vilkårene oppfylles, kan alpingruppen etter fakturere mellomlegget. Vi jobber for å skaffe en gunstig pris på heiskort for både utøvere og foresatte i Gol skipark.
  • Første dato dere må sette av er søndag 16.oktober kl.11.00 og utover dagen. Da er det dugnad i skiheisen, og her forventer vi at alle, både store og små, stiller. Mange arbeidsoppgaver også for ungene. Alpingruppen sørger for lunsj. I tillegg kommer vi til å ha bruktsalget vårt i kafeen denne søndagen. Innlevering av utstyr fra kl.12.00. Salg fra 13.00-15.00. Vi tar imot alpin-/ jibbe- og freeski-utstyr som er i brukbar stand.
  • Neste dugnad er en dag i uke 46; salg av julekalendere og utdeling av Golingen. Nærmere beskjed om når og hvem kommer senere.
  • Vi skal som vanlig arrangere to renn til vinteren. Det første er E-CO som blir lørdag 14.januar. Det andre er sonerenn søndag 19.februar. Her må alle stille opp. Liste med arbeidsoppgaver og navn kommer senere i høst.
  • Vi har dugnad på Fuglehaugen under Goldagene og antakelig en dag i august. Liste med navn og datoer kommer senere.

Oversikt over hvem som blir satt opp på de ulike dugnadene blir sendt ut senere i høst. For å fordele arbeidsoppgavene best mulig, kommer vi i løpet av høsten til å sende ut en oversikt over hvem som står på hvilke dugnader og hvilke arbeidsoppgaver de skal ha. Det er derfor viktig at vi får beskjed innen 15.oktober dersom det er noen som ikke lenger ønsker å være medlemmer i alpingruppen. Dersom man ikke kan stille opp på dugnad er man selv ansvarlig for å finne en erstatter eller bytte dugnad.


Vi gleder oss til ny sesong og snørik vinter!

Hilsen styret v/ Trude, Oddgeir, Hans, Sigvat, Anita og Stine


Les mer her: rettigheter og plikter

0 Kommentar

Klubbmesterskap og årsavslutning

Postet av Gol IL - Alpint og freeski den 12. Apr 2016

Takk til alle som deltok og bidro til en super avslutning i Golbakken 9.april. Vi avsluttet årets sesong med klubbmesterskap, sosialt samvær, grilling og premieutdeling.

Klubbmesterskapet ble arrangert som parallellslalåm, og årets klubbmestere ble: Jardar Børtnes og Guro Leikvold (i U12-U14), Martin Kilmark og Nina Hafnor (i klasse voksen)J

I tillegg ble de ivrigste utøverne i alpingruppen premiert; Jardar (flest treninger og renn), Leo (trening og renn), Sander (trening), Lucas (trening) og Ida (trening og renn).

Tusen takk til Lie Sport, Wizard Wear v/Stian Karlsen og Intersport for fine premier.

DSC_0652.JPG


0 Kommentar

Resultatliste sonerenn Gol 3. januar 2016

Postet av Gol IL - Alpint og freeski den 3. Jan 2016

En fantastisk dag med supre utøvere er over. Resultatene er klare. Klikk på linken nedenfor for resultater alle klasser.


Resultatliste 2016.pdf

Resultatliste 2016 8 aar og yngre.pdf0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline