Gol IL - Alpint og freeski

Gol IL - Alpint og freeski

Informasjonsmøte i Gol Skipark, tirsdag 18. november kl. 18.00

Postet av Gol IL - Alpint og freeski den 9. Nov 2014

Sesongstart nærmer seg (forhåpentligvis), og vi vil derfor ha et lite informasjonsmøte med aktive utøvere og foresatte tirsdag 18.november kl.18.00 i kafeen i Gol Skipark.

Det blir informasjon om treningsopplegget (torsdager kl.18.00-20.00 i hovedbakken ; 2 timer alpintrening eller 1 time alpintrening + 1 time jibbetrening og kl.18.00-19.30 for nybegynnere/ de minste i barnebakken), sonerenn, Telenorkarusell, dugnader og bestilling av klubbjakker. Det vil og bli salg av heiskort.0 Kommentar

Bruktsalg på Idrettens dag, søndag 9. november!

Postet av Gol IL - Alpint og freeski den 23. Okt 2014

Søndag 9. november arranger Gol IL Idrettens dag. Alpingruppa holder samtidig bruktsalg.


Mere informasjon kommer siden.

0 Kommentar

Avslutningstur til Folgefonna juni 2014

Postet av Gol IL - Alpint og freeski den 1. Sep 2014

Tradisjonen tro har alpingruppen igjen hatt avslutningstur til Kramsjø og Folgefonna i Hardanger. Turen er for utøvere og familiene deres, og i år var vi 14 voksne og 16 barn som satte kursen vestover fredag ettermiddag. På turen var det lagt opp til både trening, lek og sosialt samvær. Lørdag formiddag var alle på ski på Folgefonna, og på ettermiddagen var det bading, windsurfing, fisking (riktignok med dårlig resultat), grilling og sosial hygge. Søndagen var det ny skiøkt før vi satte kursen østover igjen. Fantastisk tur i strålende vær. Tusen takk til Trym som huset oss på Kramsjø i Herand og alle dere som var med på å gjøre dette til en uforglemmelig tur.
Vi gleder oss til neste gang!

Trude Andersen Børtnes


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline